Hírek sport

Ibrahimovic kihagyja az Európa-bajnokságot

JONATHAN MOSCROP / GETTY IMAGES
JONATHAN MOSCROP / GETTY IMAGES

Zlatan Ibrahimovicot térdsérülés miatt le kellett cserélni a Milan Juventus elleni rangadóján, és a vizsgálatok után kiderült, hogy svéd csatár az utolsó három fordulóban már nem játszhat.

Kapcsolódó
Ibrahimovic nélkül kell kiharcolnia a BL-t a Milannak
A svéd válogatottnál is izgulhatnak a vezér sérülése miatt.

Ettől függetlenül viszont nem lehetett tudni, hogy az Európa-bajnokságra készülő svéd válogatottban pályára léphet-e. Kedden viszont kihirdette 26 fős keretét Janne Andersson szövetségi kapitány, amelyből kimaradt Ibrahimovic.

A 39 évesen újra válogatottságot vállaló csatárnak egyébként folyamatban van egy kényes ügye is. A FIFA és az UEFA szabályzata kimondja, hogy olyan labdarúgók nem szerepelhetnek a versenyeiken, akik érdekeltek bármilyen fogadásokkal foglalkozó vállalkozásban. A svéd Aftonbladet szerint pedig Ibrahimovic még mindig a máltai cég résztulajdonosa. Már az európai szövetség és a FIFA is vizsgálatot tart az ügyben.

Kapcsolódó
A FIFA után az UEFA is rászáll Zlatan Ibrahimovicra
Mindkét szervezet kivizsgálja az ügyét.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik