Hírek sport

Világbajnok focisták lepik el Gárdonyt az Eb alatt

PONTUS LUNDAHL / TT NEWS AGENCY / TT NEWS AGENCY VIA AFP
PONTUS LUNDAHL / TT NEWS AGENCY / TT NEWS AGENCY VIA AFP

Gárdonyban lesz a világbajnok francia labdarúgó-válogatott bázisa a június 11-én kezdődő, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság ideje alatt.

A Gárdonyi VSC honlapjának pénteki híradása szerint a magyarokkal azonos csoportban szereplő franciák a Vital Hotel Nautisban laknak majd, edzéseiket pedig az Agárdi Parkerdő Sport- és Szabadidőközpontban tartják. Ugyanezt a két létesítményt választotta a közelmúltban a német U21-es válogatott a magyar-szlovén közös rendezésű korosztályos Európa-bajnokság csoportkörének idejére.

Kapcsolódó
A Benzema-sztori: a center, aki Deschamps utolsó jokere
Didier Deschamps, a francia futballkapitány félretette korábbi sérelmeit, és meglepőt húzott. Ám a döntés időzítése és Karim Benzema válogatottbéli múltja kétkedésre ad okot.

A helyszíni bejárásokon részt vett a nemzetközi és a magyar labdarúgó-szövetség delegációja, valamint a francia válogatott vezetése. Utóbbi az impozáns környezet és a nagyszerű infrastrukturális feltételek miatt döntött végül Gárdony mellett.

A világbajnoki címvédőnek a tervek szerint lesz nyílt edzése is a Fejér megyei településen.

A részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság F csoportjában a franciák június 15-én Münchenben a németekkel, 19-én a Puskás Arénában a magyarokkal, 23-án pedig szintén Budapesten a címvédő portugálokkal találkoznak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik