Hírek sport

Thomas Müller véletlenül megcsinálta a legviccesebb Eb-s képet

Bár még csak 31 éves, Thomas Müller 2018 novembere óta nem játszott a német válogatottban, Joachim Löw ugyanis kirakta a keretből. A nyári Európa-bajnokság után távozó szövetségi kapitány aztán változtatott a döntésén, így a tornára magával viszi a Bayern München támadóját.

Müller erről egy képet tett közzé az Instagram-oldalán, ami véletlenül a legviccesebb, Európa-bajnoksággal kapcsolatos kép lesz. A játékos feltartott hüvelykujját mutatja, de közben az is látszik, hogy sebes az ökle, miközben a háttérben Löw arcán egy piros folt virít. A Twitteren természetesen össze is kapcsolták a két dolgot, a végeredmény pedig elég vicces lett:

A német válogatott sorrendben Franciaországgal, Portugáliával és Magyarországgal játszik. Bár a csoportban mi is házigazdák leszünk, a német-magyar mecscet Berlinben rendezik majd.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik