Hírek sport

A világbajnoki ezüstérmes focista olyan klippet forgatott, hogy rá sem ismerünk

BSR Agency/Getty Images
BSR Agency/Getty Images

Külön dalban buzdítja a holland válogatott Wesley Sneijder honfitársait.

A korábbi kiváló középpályás, aki világbajnoki ezüstérmet nyert a válogatottal 2010-ben már felszedett magára pár plusz kilót 2019-es visszavonulása óta. A videót egyébként a holland lottótársaság készítette, amely a tornán kívül azt a melegítőt is reklámozza, amit Sneijder visel. A végeredmény elég vicces lett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik