Hírek sport

A szurkolók tiltakozása miatt kukázzák ki az Eb-re készített mezt az északmacedónok

Robert ATANASOVSKI / AFP
Robert ATANASOVSKI / AFP

Független államként első nagy világversenyére készül Észak-Macedónia, amely Grúzia legyőzésével kvalifikálta magát az Európa-bajnokságra.

A csapat újfajta, erre az alkalomra készített mezben szerepelt volna a tornán, ám az északmacedón szurkolók hevesen tiltakoztak, a bordó dressz ugyanis egyáltalán nem nyerte el a tetszésüket. Amikor a macedón szövetség elöljárói az új mezzel lepték meg Ferenc pápát, a képek láttán sokan voltak azon a véleményen, olyan, mintha a portugálok szerelését másolták volna le.

A szövetség végül bocsánatot kért, és visszakozott, úgyhogy az Eb-n az északmacedónok maradnak a jól megszokott piros és sárga színeknél az első számú mezük esetében.

Goran Pandev és társai az osztrák, az ukrán és a holland válogatottal találkoznak az Eb-n.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik