Hírek sport

Luxusnyaralás helyett Európa-bajnokság: elfogadta az UEFA az olasz cserét

ANDREAS SOLARO / AFP
ANDREAS SOLARO / AFP

Lorenzo Pellegrini, az olaszok középpályása sérülése miatt kihagyja a pénteken kezdődő, részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot, a helyére Gaetano Castrovillit nevezték az olaszok.

Pellegrini, az AS Roma játékosa edzésen sérült meg és közösségi oldalán úgy fogalmazott, nagy keserűséget érez, hogy combizomprobléma miatt lemarad az Eb-ről.

Az olasz szövetség a nap folyamán azzal a kéréssel fordult az európai szövetséghez (UEFA), hogy a kieső játékos helyett a Fiorentinát erősítő Castrovilli csatlakozhasson a kerethez, amihez megkapta a szervezet jóváhagyását.

A Corriere dello Sport azt írta, a hír váratlanul érte a 24 éves, kétszeres válogatott középpályást, aki néhány nap múlva a barátnőjével, Rachele Risalitivel luxusnyaralásra készült a Seychelle-szigetekre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rachele Risaliti (@rachele_risaliti) által megosztott bejegyzés

Az olaszok pénteken Rómában kezdik az Eb-t, amikor is a törököket fogadják 21 órakor, és ugyanitt találkoznak majd jövő szerdán a svájciakkal és vasárnap a walesiekkel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik