Hírek

Nézd velünk a foci-Eb-t, tippelj és nyerj nagyon menő telefont!

Frissítünk!

Köszönjük, hogy velünk játszottatok a 24.hu foci-EB tippjátékában!

Idén nyáron is több ezren tippeltetek velünk a foci-EB tippjátékban, reméljük, ti is ugyanúgy élveztétek, ahogy mi.

A tíz legjobban tippelő játékos közül sorsoltuk ki a nyertest, aki a 2021-es foci-EB tippjátékban Tari Géza lett, Mezőkövesdről.
Gratulálunk a nyertesnek, aki egy Samsung Galaxy S21-gyel lett gazdagabb.

Játsszunk együtt a következő VB-n is!

A világjárvány mindenki életét, így a sportvilágot is felbolygatta, de az elmúlt hónapok meccsdömpingje után jön csak az igazán nagy durranás, az év labdarúgó eseménye, az Európa-bajnokság.

Több szempontból is érdekes lesz a torna, de ami még sosem volt az, hogy ezúttal nem egy, hanem összesen tizenegy országban rendezik majd a mérkőzéseket. Az egyik helyszín a budapesti Puskás Aréna, ráadásul nem csak a stadionnal leszünk részesei ennek az Eb-nek, kijutott ugyanis a magyar labdarúgó-válogatott is, amely a címvédő Portugáliát, valamint a világbajnok Franciaországot is elhozza a magyar fővárosba – a németekkel Münchenben játszunk majd.

Természetesen a mi szívünk a magyar válogatottért dobog, ami kiemelt szerepet kap majd a következő egy hónapban, de Szalai Ádámék mérkőzései mellett is nagyon-nagyon sok időt fogunk focival tölteni – a nézők is, és mi is, akik mindent meg fogunk tenni, hogy azokat is állandóan képben tartsuk, akik közelről követik az összes történést és azokat is, akik csak a kedvenc csapataik mérkőzéseit nézik és az eredményekre kíváncsiak.

A buli a Törökország – Olaszország mérkőzéssel indul majd Rómában, június 11-én, este 21 órai kezdettel. Ezzel kezdődik az Eb és ezzel kezdődik a mi tudósításfolyamunk is, de már a tornára való készülődés minden fontos történését meg lehet találni az eb2020.24.hu microsite-on.

Az Eb-vel foglalkozó tematikus oldalunkon a hírek mellett megtalálhatóak a 24 csapat összes játékosának fontos adatai, továbbá számos információ a stadionokról, a szövetségi kapitányokról, de itt nézhető meg a teljes program, az összes lejátszott mérkőzés eredményei és itt böngészhetőek a csoportok tabellái vagy a góllövőlista is.

Szerkesztőségünk munkatársai valamennyi mérkőzésről szöveges tudósításban számolnak be.

Az Eb-tartalom a 24.hu applikáción keresztül is elérhető.

Játssz velünk az Eb-tippjátékban a 24.hu applikációban!

Az Eb-tippjátékban:

  • regisztráció után minden mérkőzés eredményét megtippelheted, és ha jól tippeltél, pontokat gyűjthetsz,
  • ha barátaiddal szerveznétek tippversenyt, létrehozhattok egy zárt csoportot, ahova meghívhatjátok egymást,
  • a zárt csoportokban megbeszélhetitek az előző napi meccseket, együtt örülhettek a góloknak,
  • csatlakozhatsz publikus csoportokhoz is, ahol tágabb közösségek mérik össze tudásukat. Kattints a linkre, amit e-mailben vagy más csatornán kaptál, vagy az applikációban a Csoportjaim képernyőn, a Csatlakozás csoport gombra kattintva.
  • ha a 24.hu szerkesztőségével szeretnéd összemérni tudásodat, a 24huszerkesztőség kódot, ha a Sport24 szerzőivel játszanál, a Sport24-es kódot add meg az applikációban a fent leírt képernyőn!
  • kérhettek Eb-tippjáték push értesítést, és mindent azonnal megtudhattok a foci-Eb legfontosabb eseményeiről, híreiről.

Legyél a legjobb focicsapat mellett Te is a 2021-es Eb-nyertese!
Nyerj egy iPhone 12 vagy Samsung Galaxy S21 mobiltelefont! 

Találkozzunk a tippjátékban!

JÁTSZOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik