Hírek sport

Mancini: Még hosszú út áll előttünk a Wembleyig

MATTHIAS BALK / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
MATTHIAS BALK / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte a török csapatot az Európa-bajnokság pénteki, római nyitómérkőzésén, és immár 28 mérkőzés óta veretlen.
Roberto Mancini szövetségi kapitány azt mondta, csapata jó teljesítményt nyújtott ezen az estén.

Kapcsolódó
Öngól is kellett hozzá, de bedarálták az olaszok Törökországot
Az olasz labdarúgó-válogatott Törökország elleni 3-0-s győzelmével indult az Európa-bajnokság.

„Ennek ellenére úgy gondolom, még hosszú út áll előttünk a Wembley-ig” – nyilatkozta a Rai Sportnak, utalva a döntő helyszínére.

„Az első félidőben nem tudtunk gólt szerezni, nem volt könnyű a dolgunk, hiszen egy jó csapat ellen mégiscsak nyitómeccset vívtunk. Az ilyen meccseken mindenre szükség van, nekünk ezúttal a segítségünkre voltak szurkolók. Döntő volt, hogy amikor gyorsan járattuk a labdát, mindig találtunk üres embert. Csodálatos este volt” – tette hozzá.

„Sem én, sem a játékosaim nem vagyunk elégedettek. Igyekeztünk jól játszani, de az ellenfél jobban tette a dolgát. Vereség esetén a játék a várakozás alatt van, megértem és tiszteletben tartom a kritikát” – mondta Senol Günes, a törökök edzője.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik