Hírek sport

Már viccparádéba megy át lassan az Eb kólaháborúja

Amióta Cristiano Ronaldo Budapesten elpakolta a Coca-Colát az asztalról, lassan azt sem tudni, jó vagy rossz a szponzoroknak, ha egy labdarúgó a termékükkel foglalkozik a sajtótájékoztatón.

Kapcsolódó
Kiakadt az UEFA az Eb kóla- és sörbotrányán
Figyelmeztetett az európai szövetség Ronaldo esete után, de a portugálnak akadtak követői.

Csütörtökön az UEFA arra hívta fel a válogatottak és játékosok figyelmét, hogy vannak bizonyos kötelezettségeik a torna szponzorai felé.

Ezek után Bukarestben Andrij Jarmolenko sem maradhatott ki a viccelődésből, az ukránok csatára kihasználta a rivaldafényt az Észak-Macedónia ellen 2-1-re megnyert mérkőzés után és ugyancsak viccelődni próbált a palackokkal.

„Csinálhatok valamit? Láttam, hogy Ronaldo is ezt tette. Akkor ide teszem a kólát és ide a sört. Coca-Cola és Heineken, kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot!” – mondta vigyorogva, majd visszapakolta az üvegeket a helyükre.

Az egész kólaháborúban a legőszintébb és legemberibb Sztanyiszlav Csercseszov volt, az orosz szövetségi kapitány sörnyitó híján egy kólás üveg segítségével nyitotta ki a másikat, majd amikor elmesélték neki, Ronaldo mit is tett néhány napja, vállalt vont és meghúzta még egyszer.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik