Hírek sport

Ronaldo olyan megoldást villantott, nem lehet megunni

Matthias Hangst / POOL / AFP
Matthias Hangst / POOL / AFP

Cristiano Ronaldo a németek ellen egy hatalmas sprint végén megszerezte a 12. Európa-bajnoki gólját, majd olyan trükköt villantott, amivel nem lehet betelni: balra nézett, miközben jobbra sarkalta el a labdát a levegőből, ráadásul pontosan. Antonio Rüdigert be is csapta rendesen.

A portugál vezetés után sorozatban négy gólt rámolt be a német válogatott, majd Ronaldo kiosztott egy gólpasszt is, azzal módosult 2-4-re az állás. És bár volt még Portugáliának gólszerzési lehetősége, maradt ez a vége.

Kapcsolódó
Öngólos buliként indult, német gála lett a vége
Portugália hiába szerzett vezetést Münchenben, a hazaiak végül simán győztek

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik