Hírek sport

Marco Rossi a franciák elleni pontszerzésről: A szív a legfontosabb

Dmitriy Golubovich / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Dmitriy Golubovich / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

A fiúk nagyon jó játékot hoztak ma, megfelelő bátorsággal és szívvel álltak ki. Manapság sok edző hiszi, hogy az ő taktikája miatt győzött a csapata, de ez nem igaz, mindig a játékosok a főszereplők, ők hozzák a sikert

– nyilatkozta Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az M4-nek azt követően, hogy csapata 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok franciákkal, akik talán az egész Eb-mezőny legesélyesebb csapata az aranyéremre.

Kapcsolódó
„Életem egyik legszebb napja” – Fiola elérzékenyülve nyilatkozott a franciák elleni meccs után
A csapatot és a szurkolókat dicsérte a pontot érő gól szerzője.

„Amikor először Telkibe érkeztem, 2018 szeptemberében, temetési hangulat fogadott. Akkor azt mondtam a fiúknak, hogy azt akarom, minden válogatott focista szívvel küzdjön a csapatért.

Néha ki lehet kapni, akár mint Portugália ellen, de a szív a legfontosabb

– így Rossi, aki azzal zárta a mondandóját, hogy a mai egy olyan nap volt, amikor az Úr talán rájuk nézett fentről.

A magyar válogatott szerdán lép pályára legközelebb, Münchenben, és ezzel a pontszerzéssel megteremtette magának az esélyt a továbbjutásra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik