Hírek sport

Morata gyomorforgató fenyegetéseket kap, amiért kihagyja a helyzeteket

Joaquin Arcos / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Joaquin Arcos / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Álvaro Morata több helyzetet és egy tizenegyest rontott el ezen az Európa-bajknokságon, igaz, ez egyelőre nem gátolta meg Spanyolországot abban, hogy továbbjusson a csoportkörből. A csatár sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy természetesen elfogadja a kritikát a kihagyott lehetőségek miatt, sokan azonban átlépik a határt, a lengyelek elleni találkozót követően órákon át nem tudott elaludni, olyan üzeneteket kapott.

Az emberek egy kicsit képzeljék magukat a helyembe, hogy milyen érzés fenyegetéseket kapni, vagy amikor azt kívánják, halnának meg a gyerekeim. Ha a hálóba megyek, a telefonom valahol máshol van, de a feleségem és a gyerekeim is megkapják ezeket

mondta Morata, aki szerint lehet, kifütyülik sokan, de elhiheti mindenki, hogy mindent belead a válogatottban.

A 28 éves játékosnak van értelemszerűen a legtöbb próbálkozása a spanyol keretből edig az Eb-n, a három meccsen összesen tízszer vette célba a kaput, de még csak egy gólnál jár. A tizenegyesét a kapus védte.

A spanyolok hétfőn lépnek pályára a nyolcaddöntőben, Horvátország lesz majd az ellenfél. Továbbjutás esetén a francia-svájci párharc győztese következne a negyeddöntőben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik