Hírek sport

Deschamps foghatja a fejét, sérüléscunami söpört végig a francia kereten

UEFA / AFP
UEFA / AFP

Elég aggasztó hírek érkeztek a nyolcaddöntőre készülő francia válogatottról. Korábban már megsérült, sőt hónapokat hagy ki Ousmane Dembélé, majd megsérült Lucas Digné és Lucas Hernandez is.

Kapcsolódó
A Barca francia válogatottja a magyarok ellen megsérült, műteni kell
Az FC Barcelona a klub honlapján közölte, hogy Ousmane Dembélét műteni kell. A beavatkozásra hétfőn kerül sor és a finnországi Turkuban Dr. Lasse

Aztán a csapat csütörtöki edzésén Thomas Lemart és Marcus Thuramot kellett lesegíteni a pályáról: előbbi a kapussal ütközött, utóbbi a combközelítő izmát fájlalta. Később aztán a L’Equipe azt írta, Adrien Rabiot bokasérülést szenvedett. Közülük utóbbi töltötte a legtöbbet a pályán, a középpályásnak a három csoportmeccsen 189 perc jutott.

A Magyarországgal 1-1-es döntetlent játszó, az F csoportot végül megnyerő Franciaország hétfőn vívja a nyolcaddöntős mérkőzését Svájccal. A meccset Bukarestben rendezik – apró megjegyzés, voltak olyan francia drukkerek, akik a budapesti meccs helyett a román fővárosba mentek a csoportkör alatt.

Kapcsolódó
Budapest helyett Bukarestben kötött ki hat francia szurkoló
Az utazási iroda keverte össze a fővárosokat.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik