Hírek sport

Ronaldo lesből támadva csapott le Pepére

Twitter.com/Euro2020
Twitter.com/Euro2020

Cristiano Ronaldóról köztudott, hogy az edzéseken is maximálisan odateszi magát, de néha azért belefér egy kis lazítás, mókázás.

A belgák elleni nyolcaddöntőre készülő portugálok edzésén Pepét lepte meg Ronaldo, aki vizet öntött a csapattárs fejére.

Ronaldo vasárnap este várhatóan már komolyabb lesz, mivel a címvédő portugálokra a mindhárom csoportmeccsüket megnyerő belgák várnak. A két csapat legutóbb egy 2018-as felkészülési meccsen találkozott, amely 0-0-s eredménnyel zárult.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik