Hírek sport

Narancsba borult Budapest a holland drukkerek miatt

Eric Verhoeven / Soccrates / Getty Images
Eric Verhoeven / Soccrates / Getty Images

Akármilyen tornán is játszik a holland válogatott, a narancssárgába öltözött drukkerek mindenhova elkísérik a csapatot.

A mostani Eb-n a csoportkörben mindhárom meccset odahaza, az amszterdami Johan Cruyff Arenában játszották, a nyolcaddöntőre viszont Budapesten kerül sor, és a holland szurkolók nem hagyták magára a csapatot.

Az alábbi videó a Városligeti Műjégpályán működő szurkolói zónában készült, ahol a holland szurkolók remek hangulatban készültek a csehek elleni meccsre.

A szurkolók később a Hősök terén gyülekeztek, és onnan vonultak közösen a Puskás Arénához.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik