Hírek sport

A francia válogatott nem érezte jól magát Budapesten

Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images
Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images

A francia válogatott nem érezte otthonának a budapesti Marriott hotelt.

Kapcsolódó
Lapértesülés szerint Deschamps marad a francia kapitány
Noel Le Graet, a Francia Labdarúgó Szövetség elnöke a jövő héten tárgyal vele.

Didier Deschamps együttese a németek legyőzését követően két forduló erejéig a magyar fővárosba költözött. A franciák pocsékul sikerült Európa-bajnoki szerepléséről – a nyolcaddöntőben Svájc ellen tizenegyesekkel búcsúzott a világbajnok csapat – hosszú beszámolót készített a The Athletic, amelyből kiderül, hogy a luxushotelben nem érezte jól magát a világbajnok csapat.

Egyik éjjel nem kaptak rá lehetőséget, hogy a tetőtéri bárban közösen szórakozzanak. Úgy tűnik, hogy a játékosok egy része nem volt elégedett a belvárosban, mivel fényűzőbb létesítményekre vágyott. Az egyik panasz az volt, hogy a hálószoba ablaka nem nyílt ki teljesen

– írja a portál.

Még ennél is messzebb ment a L’Equipe, amely szerint a csapat sokkal jobban szeretett volna Gárdonyban lakni az Eb idejére, ahol a velencei tónál is kikapcsolódhatnak. A francia napilap szerint

Paul Pogba világosan Deschamps tudtára adta, hogy a játékosok utálták a szállásukat és minél előbb távozni akartak.

A francia válogatottról egyébként azt tartják, hogy elég kényes a szálláshelyére és az Athletic cikkében is úgy merül föl, hogy a játékosok így próbálják hárítani a felelősséget.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik