Hírek sport

A mankóval szökdécselő Spinazzoláé lett az első átvett aranyérem

Mike Egerton/PA Images via Getty Images
Mike Egerton/PA Images via Getty Images

Olaszország drámai csata végén tizenegyespárbajban győzte le Angliát az Európa-bajnoki döntőben, miután 1-1-re végeztek egymással a csapatok 120 percnyi játék alatt.

Kapcsolódó
Az olaszok bírták jobban az idegek harcát, tizenegyesekkel nyerték meg az Eb-t
Villámgóllal kezdett Anglia, de egyenlítettek az olaszok. A büntetőkre maradt a döntés, a hazai pályán játszó angolok viszont háromszor is hibáztak.

Az éremátadás során az olaszok úgy döntöttek, hogy egy szép gesztussal lepik meg a Belgium ellen súlyosan megsérülő Leonardo Spinazzolát. A mankókkal megérkező hátvéd lehetett ugyanis a legelső játékos, aki átvehette az aranyérmet. Nem csoda, hogy fülig ért a szája.

Anglia játékosai ezt megelőzően savanyú arccal vették át az ezüstérmeket, a legtöbbjük azonnal le is vette a nyakából, amint megkapta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik