Hírek sport

Harry Kane a rasszista drukkereknek: Nem kelletek

Laurence Griffiths / POOL / AFP
Laurence Griffiths / POOL / AFP

Teljesen érthetően fáj Angliának, hogy elveszítette tizenegyesekkel az Európa-bajnoki döntőt hazai pályán Olaszország ellen, azonban ami a mérkőzés óta történik, arra nehéz mit mondani. Sokan ugyanis úgy vezetik le a csalódottságukat, hogy rasszista üzenetekkel bombázzák a három hibázó angol játékost, Marcus Rashfordot, Jadon Sanchót és Bukayo Sakát, ami kapcsán rendőrségi nyomozás indult és a miniszterelnök, Boris Johnson is nemtetszését fejezte ki.

Három srác, akik egész nyáron elképesztő munkát végeztek, voltak annyira bátrak, hogy vállalták a tizenegyest, amikor igazán nagy volt a tét. Támogatást érdemelnek, nem hitvány, rasszista mocskolódást, amit azóta kapnak. Ha te is a közösségi médiában támadod valamelyiküket, akkor nem is vagy angol szurkoló és nincs szükségünk rád

– írta Twitter-oldalán a csapatkapitány, Harry Kane.

Anglia eddig egyedül az 1966-os világbajnokságon nyert, azóta most jutott el egyáltalán egy döntőig.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik