Hírek sport

Thierry Henry visszatér a belga válogatotthoz

Vincent Van Doornick/Isosport/MB Media/Getty Images
Vincent Van Doornick/Isosport/MB Media/Getty Images

Thierry Henry visszatér a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő belga labdarúgó-válogatott edzői stábjába.

A belga szövetség vasárnap jelentette be, hogy a 43 éves francia szakember Roberto Martínez szövetségi kapitány munkáját segíti majd. Henry az Eb-n a BBC szakértői csapatát erősítette volna, de a belgáktól érkező felkérés után erre már nem kerül majd sor.

Henry játékosként 2014 decemberében vonult vissza, majd előbb az Arsenal utánpótlásában dolgozott, aztán 2016 és 2018 között a belga válogatott másodedzője lett, többek között részt vállalt a világbajnoki bronzérem megszerzéséből is. Később három hónapig ült az AS Monaco kispadján, majd 2019 novemberétől irányította a Montreal Impact csapatát, ahonnan családi okokra hivatkozva február végén távozott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik