Hírek sport

Fradi-játékos nyerte meg a meccset Ukrajnának

Sergei SUPINSKY / AFP
Sergei SUPINSKY / AFP

A jövő pénteken rajtoló Európa-bajnokságra készülő ukrán válogatott felkészülési mérkőzésen legyőzte Észak-Írországot csütörtök este. A győztes gólt a Ferencváros játékosa, Olekszandr Zubkov szerezte a 10. percben, fejjel. Az ukránok majd a hollandokkal, az osztrákokkal és az északmacedónokkal szerepelnek egy csoportban.

Szintén az Eb-re készül Sváj, amely Liechtensteint ütötte ki 7-1-re, míg a kontinenstornára a legfiatalabb keretet benevező Törökország Moldovát verte.

Kapcsolódó
Marco Rossi: Címeres mezben nincs barátságos meccs
A szövetségi kapitány szerint az álmodozás ingyen van, de az álmok mit sem érnek, ha nem tesz meg érte mindent a csapat.

A belga válogatott 1-1-es döntetlent játszott Görögországgal csütörtökön, Brüsszelben. Az első félidő közepén a házigazda belgák kerültek előnybe – Thorgan Hazard révén -, a görög vendégek a második játékrész felénél egyenlítettek.

Felkészülési mérkőzések

Svájc-Liechtenstein 7-0 (1-0)
Andorra-Írország 1-4 (0-0)
Törökország-Moldova 2-0 (0-0)
Ukrajna – Észak-Írország 1-0 (1-0)
Belgium-Görögország 1-1 (1-0)

 

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik