Hírek sport

A német játékosok nincsenek megelégedve a csapat taktikájával

Alexander Hassenstein/Getty Images
Alexander Hassenstein/Getty Images

A német válogatott futballistái aggódnak az Európa-bajnokságra szánt taktika miatt, írja a Bild.

A német napilap beszámolója szerint Joachim Löw játékosai a négy védőt alkalmazó rendszerekhez vannak hozzászokva, ezért nem örülnek neki, hogy a kapitány három belső védővel akar kiállni. A Bayern München labdarúgói különösen a csapatukban használt 4-2-3-1-es összeállítást preferálnák. A focistáknak egyébként nem elvi gondjuk van a felállással szemben, de úgy érzik, nem tudják időben begyakorolni a taktikát. A középpályások ráadásul nem szeretnék, hogy egyikük kikerüljön a kezdőből egy védőért.

Németország legjobbjai a franciákkal, majd a portugálokkal találkoznak majd az F csoportban, az utolsó mérkőzésen pedig a magyar válogatott lesz az ellenfele.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik