Hírek sport

Sajtóhírek szerint első Eb-ellenfelünk is karanténba kerülhet

Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A spanyol Sergio Busquets koronavírusos megbetegedése miatt a magyar válogatott első ellenfele, a címvédő portugál csapat is karanténba kerülhet, írta a madridi AS.

Kapcsolódó
Koronavírus a spanyol válogatottnál – veszélyben az Eb-részvétel?
Sergio Busquets koronavírustesztje pozitív eredményt hozott.

A lap szerint Busquets átkarolta Cristiano Ronaldót, majd köszöntötte a portugál csapat összes játékosát a pénteki Spanyolország–Portugália mérkőzésen,

ezért a portugálok 12 napra kénytelenek lesznek elszigetelődni.

Az értesülést egyelőre sem az európai, sem a portugál szövetség nem erősítette meg.

Az AS arról is írt, hogy a spanyol szövetségben teljes a felháborodás, ugyanis Luis Rubiales elnök két hónappal ezelőtt arra kérte Carolina Darías egészségügyi minisztert, hogy a játékosok soron kívül részesülhessenek a koronavírus elleni, egyadagos Janssen-oltásban (hogy ne kelljen 21 napot várniuk a második adagra), de a miniszter ezt nem engedélyezte.

A portugálok a magyarokkal játsszák első csoportmeccsüket jövő kedden a Puskás Arénában, majd 19-én Németország, 23-án pedig Franciaország következik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik