Hírek sport

Kiborulna a spanyol kapitány, ha lennének oltási mellékhatások

Jobb későn, mint soha, de a spanyol labdarúgó-válogatott játékosai – három nappal a Svédország elleni Európa-bajnoki nyitómeccs előtt –megkapták a koronavírus elleni oltást.

Kapcsolódó
Tragikus haláleset miatt tartott megemlékezést a portugál válogatott
Csütörtökön váratlanul meghalt a korábbi kilencszeres válogatott kapus, Neno.

A csapaton belül múlt vasárnap okozott zavart, hogy a csapatkapitány Sergio Busquets mintája pozitív lett, majd a hét elején a Leeds United védője, Diego Llorente is így járt.

A héten feszült tárgyalások zajlottak a kormány és a spanyol szövetség között, de végül megszületett a döntés a játékosok beoltásáról. Péntek reggel tizenkét egészségügyi szakember jelent meg a Las Rozas-i edzőtáborban, az oltást csupán Busquets és Llorente nem kaphatta meg.

Örültem volna, ha a keret kihirdetésekor megtörtént volna az oltás, de ez nem volt lehetséges. Az nagyon idegesítene, ha a mellékhatások miatt nem számíthatnék egy játékosra

– nyilatkozta a szövetségi kapitány, Luis Enrique.

Közben jó hír, hogy sorozatban harmadik napon sem találtak pozitív esetet a keretben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik