Hírek sport

Eriksent stabil állapotban vitték kórházba

Friedemann Vogel / AFP / POOL
Friedemann Vogel / AFP / POOL

Döbbent csend uralkodott a koppenhágai Parken Stadionban a Dánia-Finnország Európa-bajnoki csoportmérkőzés első félidejének végén Christian Eriksen összeesett a pályán.

Kapcsolódó
Dánia nemcsak Eriksent, hanem a nyitómeccset is elveszítette
A félbeszakadt, majd játékosok kérésére folytatott mérkőzést Finnország nyerte meg.

Azonnal megkezdték az újraélesztést, a dán válogatott tagjai alkottak kört, hogy eltakarják a mentősök és orvosok munkáját.

19.22-kor tették hordágyra, és a fotók arról árulkodtak, hogy magánál van, a fejét fogta.

Percekkel később az UEFA azt közölte, hogy Eriksent stabil állapotban szállították kórházba – a Parken Stadionban pedig felhangzott az „Eriksen, Eriksen, Eriksen!”  kórus

Megszólalt Martin Schoots, Eriksen ügynöke is, aki azt mondta, beszélt a játékos édesapjával.

“Christian Eriksen lélegzik, beszél. Ébren van!”  – írta a Twitteren.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik