Hírek sport

Ha még nem kapott el az Eb-hangulat, nézd meg, ahogy az olaszok üvöltik a himnuszt!

ALBERTO LINGRIA / POOL / AFP
ALBERTO LINGRIA / POOL / AFP

Valljuk be, könnyű dolga van Roberto Mancininek, az olasz válogatott szövetségi kapitányának. Nem csak azért, mert van egy egészen pompás csapata, amely immár 28 mérkőzés óta veretlen, hanem azért is, mert nem kell a meccsek előtt nagyon feltüzelnie a fiúkat.

Elég, ha annyit mond nekik, srácok, menjetek ki, melegítsetek be rendesen, aztán a himnusz majd úgyis feltüzel benneteket. A játékosok nem is éneklik, szinte eksztázisban üvöltik a himnuszt, mintha egymással versenyeznének azon, ki tudja jobban átélni a pillanatot.

Az olasz válogatott a torna nyitómeccsén 3-0-ra verte Törökországot, és ezzel nagyjából meg is váltotta a jegyét a nyolcaddöntőre, úgyhogy háromszor még biztosan láthatjuk a csapatot, ahogy a kezdőrúgás előtt hangulatba kerül.

Szinte megszólal ez a kép:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik