Hírek sport

Mbappé végre elmondta, mi zavarta a csapattárs nyilatkozatában

Bertrand GUAY / AFP
Bertrand GUAY / AFP

Vasárnap sajtótájékoztatót tartott a francia válogatott, Kylian Mbappé is a kamerák elé ült. Ezt azért várta mindenki, mert napok óta másról sem hallani, mint arról, hogy megorrolt a csapattársára, Olivier Giroud-ra, aki azt mondta az utolsó, Bulgária ellen 3-0-ra megnyert felkészülési mérkőzés után, hogy többet passzolhatnának egymásnak a francia játékosok, a PSG csatára pedig úgy értelmezte, ez az üzenet neki szól.

Ez sokkal inkább arról szól, hogy nyilvánosan mondta, nem arról, hogy ezt gondolja. Találkoztunk az öltözőben, akkor nekem nem szólt

mondta Mbappé, aki elmondása szerin azóta már megbeszélte a dolgot Giroud-val, nem csináltak belőle nagy ügyet, mert mégiscsak Franciaországot képviselik az Európa-bajnokságon, és ez a legfontosabb.

Kapcsolódó
Eriksen tudata teljesen tiszta, a válogatotthoz pszichológust hívtak
Szívrohamot kapott a középpályás, az orvosi stáb azonnal lépett.

A franciák kedden Münchenben kezdenek, majd 19-én a Puskás Arénában játszanak a magyarokkal, és 23-án a portugálok ellen zárják a csoportkört, szintén Budapesten.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik