Hírek sport

Koronavírusos fertőzés miatt változott a portugálok kerete

Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images
Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images

Pozitív lett Joao Cancelo koronavírustesztje, tette közzé a Record, amit aztán több különböző forrás is megerősített.

A Manchester City hátvédje az egyik rutinellenőrzésen akadt fönn és mivel a protokoll szerint két hétre karanténba kell kerülnie, biztosan nem játszik majd a keddi, magyarok elleni első csoportmeccsen. Mivel a két hét lefedi az Eb nagy részét is, így lényegében Cancelo teljesen kihagyja a tornát. Helyére a Manchester United játékosa, Diogo Dalot került be.

A portugálok kedden kezdik az Eb-szereplést Budapesten, majd Németországba utaznak, végül a franciák ellen ismét a magyar fővárosban zárják a csoportkört.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik