Hírek sport

Eb 2020: tűz ütött ki a müncheni stadionban

Egy nappal a német-francia labdarúgó Európa-bajnoki csoportmérkőzés előtt.

A müncheni stadionból hétfőn kora reggel érkezett a riasztás. A helyszínre érkező tűzoltók megállapították, hogy a tűz az egyik technikai szobában alakult ki, ahol egy elosztó gyulladt ki. A lángokat hamar eloltották. Néhány helyiség tele lett füsttel, ezért órákig szellőztetni kellett, de nagyobb kár nem keletkezett.

A tűzoltóság közlése szerint a keddi Németország-Franciaország (21 óra) mérkőzésre az eset nincs kihatással. A csoport másik találkozóján – kedden 18 órától – a magyarok a címvédő portugálokat fogadják a Puskás Arénában.

Kapcsolódó
Az egyik legmegosztóbb játékvezetőt kaptuk
Megvan ki vezeti a Magyarország-Portugália meccset. Hogy ez a bíróküldés jó nekünk, vagy sem, azt majd kedden 17 óra után tudjuk megmondani.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik