Hírek sport

Az egyik legmegosztóbb játékvezetőt kaptuk

Az UEFA honlapja közzétette, hogy a török Cüneyt Cakir vezeti az F-csoport nyitómeccsét, a kedd délutáni Magyarország-Portugália találkozót. A játékvezető asszisztensei az egyaránt török Bahattin Duran és Tarik Ongun lesznek. A VAR-szobában az olasz Massimiliano Irrati figyeli majd az eseményeket.

Kapcsolódó
Eriksen a kórházból: „Már akár edzeni is tudnék”
A Gazzetta dello Sport olasz napilap elég érzékletes riportban számol be arról, mi történt az elmúlt 24 órában abban a kórházban, ahol a dánok Finnország elleni nyitómeccsén összeeső labdarúgót kezelik.

Hogy ez a bíróküldés jó nekünk, vagy sem, azt majd kedden 17 óra után tudjuk megmondani, az azonban biztos, a spori az egyik legjobb, hiszen 2015-ben BL-döntőt vezetett, de egyben a legmegosztóbb is.

Kapcsolódó
Goran Pandev a legnagyobb király!
Álmosító, de győztes angolok, semmit nem játszó horvátok, a torna eddigi legjobb meccse, és egy nemzet születése az Eb harmadik napján.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik