Hírek sport

Eriksen a kórházból: „Már akár edzeni is tudnék”

A Gazzetta dello Sport olasz napilap elég érzékletes riportban számol be arról, mi történt az elmúlt 24 órában abban a kórházban, ahol a dán válogatott labdarúgót, a Finnország elleni nyitómeccsükön a pályán összeeső Christian Eriksent kezelik.

Kapcsolódó
A világ Eriksenről beszél, nekünk egy magáról megfeledkezett tévés szakértő jutott
Dánia a legfontosabb meccset megnyerte az Eb második napján: nem veszítette el a pályán összeeső Christian Eriksent. Eközben a közmédia stúdiójában médiatörténeti mélységet villantott meg Bognár György.

A Koppenhágában tartózkodó Davide Stoppini a játékos menedzserére, Martin Schootsra hivatkozva azt írja, a dánok tízese legalább keddig mindenképpen megfigyelés alatt marad a Rigshospitaletben, de

  • már jól érzi magát,
  • mindenkinek köszöni, amit érte tett,
  • az orvosok alaposan kivizsgálják,
  • maga is szeretné megérteni, hogy mi történt vele a pályán,
  • nem adja fel,
  • csütörtökön, a belgák elleni találkozón már szeretne szurkolni a csapattársainak.

És ami a legmegdöbbentőbb: Kasper Hjulmand edző elárulta a vasárnap reggeli, az Inter játékosa és csapattársai között lezajlott videóhívás tartalmát:

Aggódott értünk. Azt kérdezte tőlem: Hogy vagy? Azt hiszem, rosszabb állapotban vagy, mint én! Én már akár edzeni is tudnék.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik