Hírek sport

Cristiano Ronaldo már a budapesti sajtótájékoztatón emlékezeteset alkotott

Hugo Delgado/MTI/EPA-LUSA
Hugo Delgado/MTI/EPA-LUSA

Fernando Santos szövetségi kapitány és Cristiano Ronaldo csapatkapitány vett részt a portugál válogatott hétfői sajtótájékoztatóján, amelyen a magyar csapat szenvedélyét emelték ki.

Kapcsolódó
A magyaroknál nincsen szenvedélyesebb válogatott
Legalábbis így véli Fernando Santos, a portugálok szövetségi kapitánya.

A közösségi médiában azonban nem erről, sőt nem is a focival kapcsolatos kérdésekről terjedtek el képek és videók, hanem az első percekről. Amikor ugyanis Ronaldo leült a mikrofon mögé, fintorogva vette tudomásul, hogy az egyik szponzor, a Coca Cola két üvege is előtte van. Elpakolta az italokat, majd azt mondta,

Igyatok vizet!

A magyar válogatott kedd este hat órakor kezdi meg az Európa-bajnoki szereplését a címvédő portugálok ellen a Puskás Arénában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik