Hírek sport

A franciák elleni meccset a Juve-Real után megfenyegetett spori vezeti

Az UEFA honlapja felfedte a szombati Magyarország-Franciaország mérkőzés játékvezetőjének kilétét. Eszerint az F-csoport második magyar meccsén Michael Oliver fújja a sípot.

Az angol spori vezette az FA-kupa legutóbbi döntőjét (Chelsea–Leicester City 0–1).  Az asszisztensek a szintén angol Stuart Burt és Simon Bennett lesznek, míga  VAR szobában Chris Kavanagh (ENG) figyeli az eseményeket.

Kapcsolódó
Christian Eriksenre szívműtét vár
A dán válogatott középpályása elfogadta a megoldást, miután dán és nemzetközi szakemberek is abban erősítették meg, hogy ez a legjobb számára.

Michael Oliverről ké dolgot érdemesl tudni:

  • a 2018-as Real Madrid-Juventus Bajnokok Ligája-negyeddöntőn emlékezetes módon a 93. percben ítélt büntetőt a madridiaknak, miután Medhi Benatia a tizenhatoson belül hátulról érkezve felborította a gólhelyzetben lévő Lucas Vázquezt. Ráadásul eztán kiállította az ítélet után a felháborodottan reklamáló Gigi Buffont. Természetesen a tizenegyest az akkor még madridi Cristiano Ronaldo beverte, ezzel a Real 3–1-re szépített, és hosszabbítás helyett 4–3-as összesítéssel egyből az elődöntőbe jutott. Mindez annyira kiverte a biztosítékot a Juve-szurkolók körében, hogy a meccs után az angol bírót és a szintén játékvezetőként tevékenykedő feleségét, Lucyt is több alkalommal durván megfenyegették.
  • 2020. októberében Oliver vezette az Oroszország-Magyarország (0-0) labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzést.

Mondjuk ezzel a 0-0-al szombaton délután is kiegyeznénk.

Kapcsolódó
Lionel Messi évi 35 millától és egy „sor körülménytől" teszi függővé a maradását
Miközben Lionel Messi a Copa Americán vitézkedik, Joan Laporta, a Barcelona elnöke csapata zsenijének jövőjéről szellőzetett meg információkat.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik