Hírek sport

Christian Eriksenre szívműtét vár

A dán futballszövetség twitter oldala szerint a Dánia-Finnország (0-1) Európa-bajnoki csoportmeccsen összeeső, majd a pályán újraélesztett Christian Eriksenre komoly műtét vár.

Azt írják, Eriksen testébe egy ICD-t (Implantable cardioverter defibrillator), közismertebb nevén pacemakert, vagy beültethető defibrillátorra kell elhelyezni. Az eszközt szívrohamok után, vagy diagnosztizált szívrutmuszavar estén ültetik be a szervezetbe annak érdekében, hogy szerkezet, amikor újra leállna a szív, azonnal újrainduljon.

Christian elfogadta a megoldást, miután dán és nemzetközi szakemberek is abban erősítették meg, hogy ez a legjobb számára.

A dán szövetség arra kér mindenkit, hogy Christian és családja magánéletet tartsák tiszteletben a következő időben.

Dánia csütörtök 18 órakor Belgium ellen lép pályára Koppenhágában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik