Hírek sport

Nem szakért többet az Európa-bajnokságon Bognár György

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Bognár György nem szerepel majd többet szakértőként az Európa-bajnokságon, írta pénteken a Telex.

A Paks vezetőedzője a Dánia-Finnország mérkőzésen váltott ki általános felháborodást, amiért empátiát nélkülözve kardoskodott amellett, hogy Christian Eriksen összeesése ellenére folytassák a mérkőzést. Magyarországon annyira felzaklatta az embereket a megnyilvánulásaival, hogy aláírásokat gyűjtöttek a nézők az eltávolítására írt petíciókhoz.

Kapcsolódó
„Bognár György takarodjon a képernyőről, örökre”
Sokakat felháborítottak az edző érzéketlen szavai az M4 Sport stúdiójában.

Az eset után Bognár bocsánatot kért az érzéketlenségéért, a Telex szerint pedig saját magától döntött úgy, hogy többször már nem ül be az Eb-n szakértőnek. Az M4 Sport és az MTVA sem adott ki közleményt az ügyben, az viszont bizonyos, hogy azóta nem szerepelt a tévében Bognár György.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik