Hírek sport

„Bognár György takarodjon a képernyőről, örökre”

A labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának szombat esti nyitómeccse, a Dánia-Finnország (0-1) sajnálatos módon nem a játékról marad emlékezetes. A találkozó 41. percében a dán Christian Eriksen egy bedobást követően összeesett. A labdarúgó újraélesztése azonnal megkezdődött, perceken át küzdöttek az életéért, ami – a már megerősített hírek szerint – szerencsére sikerrel végződött. Az Inter labdarúgója állapota stabil, jelenleg kórházban kezelik.

Kapcsolódó
Eriksent stabil állapotban vitték kórházba
Christian Eriksent a pályán élesztették újra, a mérkőzés félbeszakadt.

Ami azonban nagyon sokaknál kiverte a biztosítékot, az, ahogy az M4 Sport stúdiójában Bognár György szakértő teljesen érzéketlenül kommentálta a helyzetet, kritizálta az UEFA döntéshozóinak lassúságát – őket teszetosza népségnek nevezte, akik most fontosnak érzik magukat, és „túlspilázzák a dolgokat” – a meccs folytatásával kapcsolatban, és olyan kiszólásokat tett, mint hogy talán „nem találják a labdát”, azért késik a játék.

A műsorvezető felvetésére, hogy még a finn játékosok is teljesen összetörtek Eriksen állapotát látva, úgy reagált:

hát nekik jó a 0:0, persze,

majd arról beszélt, hogy akit esetleg megviseltek a látottak, azt cseréljék le.

A legnépszerűbb közösségi oldalon percekkel a Paks vezetőedzőjének ámokfutás után megalakult egy közösség a beszédes, „Bognár Györg takarodjon a képernyőről, örökre” címmel. Hasonló sebességgel indult el a peticiok.com oldalon a „Bognár Györgyöt rúgják ki” című oldal, ahol egy óra alatt majd hatszázan voksoltak.

Kapcsolódó
Bognár György: A magyar futball azért második szándékú, mert senki nem kíváncsi a szemtől szembe véleményre
Bognár György 2004-ben önkéntesen száműzte magát az NB II-be. Miért tette? Később miért hagyta ott kétszer is a Puskás Akadémiát? Miért lépett ki a Sport TV szakértői csapatából is? Négy hete újra az NB I-ben dolgozik, annál a Paksnál, ahol a másodedzője a nagyobbik fia, miközben a kisebbik a keret tagja.

Bognár korábban éveken keresztül volt a Sport TV szakkommentátora, ahonnan önszándékból távozott. Ezen a szombat esti dán-finn Eb-meccsen jelent meg újra a képernyőn.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik