Hírek sport

Csak négy csapat volt az idei török válogatottnál is gyengébb

Ali Balikci/Anadolu Agency via Getty Images
Ali Balikci/Anadolu Agency via Getty Images

A török válogatott vasárnap este 3-1-re kikapott Svájctól, így nulla ponttal esett ki az Európa-bajnokságról.

Ennél kevesebbet értelemszerűen nem lehet kapni a tornán, de a 8-1-s gólkülönbség különösen gyászosra sikerült. Olyannyira, hogy ez a szereplés lett az Eb-történelem ötödik legrosszabbja. Az abszolút legrosszabbak mínusz nyolcas gólkülönbséggel végeztek, ettől egy gólra voltak idén a törökök.

Irfan Kahveci gólja ilyen szempontból pont megmentette a törökök becsületét, így továbbra is csak a 2000-es Eb dán csapata az egyetlen nulla pontos és nulla gólos együttes.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik