Hírek sport

Az angolok tökéletesen elégedettek a visszafogott, de eredményes játékkal

Catherine Ivill/Getty Images
Catherine Ivill/Getty Images

Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate bármi történjen is a német elleni nyolcaddöntőben, új szerződést kap a BBC szerint.

Anglia nem kimondottan jó játékkal, de megnyerte a csoportját, miután 1-0-ra legyőzte Horvátországot és Csehországot is, Skóciával pedig 0-0-s döntetlent játszott. A lehengerlő játék elmaradt, de az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) vezetőit meggyőzte a 2018-as vb-elődöntő és az idei csoportkör.

Megrendíthetetlen a bizalmunk, százszázalékig Gareth mögött állunk és ezt ő is tudja. Úgy érezzük a pályán és azon kívül is nagyszerű és szeretnénk, ha folytatná a remek munkát, amit eddig is végzett. Akármi is történjen kedden

– idézi a BBC a szövetség vezérigazgatóját, Mark Bullinghamet.

Southgate 57 mérkőzéséből 36-ot megnyert, vagyis a találkozók 63 százalékát, ennél jobb mutatója csak Fabio Capellónak volt. A sport pedig már csak olyan, hogy az eredmény a legfontosabb, így aztán Southgate helye is megingathatatlanná vált.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik