Hírek sport

A horvátok elvesztették a legjobb formában lévő játékosukat

Andy Buchanan / Pool / Getty Images
Andy Buchanan / Pool / Getty Images

A világbajnoki ezüstérmes horvátokat erősítő Ivan Perisic pozitív koronavírusteszt matt nem léphet pályára hétfőn Spanyolország ellen a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

A horvát szövetség tájékoztatása szerint az olasz bajnok Internazionale csatárát elkülönítették társaitól, és tíznapos karantén vár rá. A keret többi tagja negatív tesztet szolgáltatott, így útra kelt a rovinji edzőtáborból a koppenhágai mérkőzésre.

Ha a horvát csapat nyer a 16 között, a 32 éves Perisicnek – aki hazája Eb-gólkirálya – ki kell hagynia a negyeddöntőt, és minden bizonnyal az elődöntőt is.

A szélső a mostani tornán a három csoportmeccsen két góllal és egy gólpasszal segítette a csapatát.

A Horvátország-Spanyolország nyolcaddöntő hétfőn 18 órakor kezdődik Dániában.

A kiemelt képen Perisic (balra) Luka Modriccsal látható.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik