Hírek sport

Megsajnálták az angol szurkolók a lelátón zokogó német kislányt

A televíziós közvetítés jóvoltából bejárta a világot a kép, amelyen – az angolok 2-0-s győzelmét követően – egy német kislány zokogott a Wembley Stadion lelátóján.

Kapcsolódó
Toni Kroos lemondta a válogatottságot
Mindenképp befejezte volna az Európa-bajnokság után.

A hazaiak a 75. percben törték meg Németországot Raheem Sterling góljával, a hajrában még Harry Kane is betalált, így Anglia jutott be az Európa-bajnokság negyeddöntőjébe.

A kiesés miatt bánkódó és könnyekben kitörő kislány rengeteg támadás kapott különböző internetes oldalakon, miközben olyan nevek próbáltak kiállni mellette és megvédeni, mint Stan Collymore és Gary Lineker, akik elítélték az angol szurkolók aljas tweetjeit.

A focirajongók most összeálltak, hogy valamit visszaadjanak a fiatal lánynak: Joel Hughes egy alapítványt hozott létre, amely pénzgyűjtést indított a lány számára.

500 fontot szeretnénk összegyűjteni, hogy megmutassuk neki, az Egyesült Királyságban nem mindenki ennyire borzalmas. Szeretnék arra gondolni, hogy a kislány szülei ezt majd rá költik

– írta.

Péntek délután 4 órakor eddig közel 1400-an adakoztak, és 500 font (200 ezer forint) helyett már 13 300 font (5,4 millió forint) jött össze.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik