Hírek sport

Schmeichelt lézerfénnyel zavarták az angol szurkolók

Nem sok mindent tehetett Danny Makkelie játékvezető az angol szurkolók sportszerűtlen megnyilvánulása ellen: a dán sajtó szerint Kasper Schmeichel kapust egész mérkőzésen lézerfénnyel zavarták.

Kapcsolódó
Hosszabbításban harcolta ki Anglia az Eb-döntős szereplést
Dánia szerzett vezetést, de még a félidő előtt egyenlítettek az angolok. A slusszpoén Harry Kane-é lett.

Harry Kane tizenegyesénél abszolút lehetett is látni mindezt.

„Az első félidőben végig ezzel szórakoztak. Én is láttam, de Pierre-Emile Höjbjerg is, aki kiabált is a holland bíróval emiatt” – nyilatkozta Jannik Vestergaard, a dánok védője.

„Számos sportszerűtlen dolgot tapasztaltunk, de amikor nagy a tét, akkor minden eszköz megengedett” – tette hozzá.

Kapcsolódó
Az angolok győzelmét hozó tizenegyesen dühöngenek a világ fociszurkolói
Ugyan a büntetőt kivédte Kasper Schmeichel, a kipattanóból így is megszületett Anglia győztes gólja.

Az Ekstra Bladet fel is tette a kérdést az UEFA-nak a Schmeichel elleni zaklatással kapcsolatosan, valamint a nézők bejáratnál történő ellenőrzésének módjáról, de választ nem kapott.

Anglia végül hosszabbításban 2-1-re győzött Dánia ellen, és vasárnap 21 órakor Olaszország ellen vívja az Európa-bajnokság döntőjét.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik