Hírek sport

Ha megnyerik az Eb-t, az angol játékosok jótékony célra ajánlják fel a pénzdíjukat

Visionhausl/Getty Images
Visionhausl/Getty Images

Az Európa-bajnoki szereplésért járó pénzdíjat jótékony célra fordítanák az angol válogatott tagjai, ha vasárnap megnyerik a döntőt.

A brit lapok egybehangzóan azt írják, hogy a brit állami egészségügyi szolgálatot (NHS) támogatják majd a focisták, ha összejön az aranyérem. Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) 28 millió euró körüli összeget kapna, ennek cirka 40 százaléka illetné a játékosokat, vagyis nagyjából 11 millióról van szó.

A válogatott tagjai a pandémia kitörése óta támogatják az NHS-t.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik