Hírek sport

Sokba kerülhet az angoloknak az elődöntőbeli inzultus

Paul ELLIS / POOL / AFP
Paul ELLIS / POOL / AFP

Nem ússza meg büntetés nélkül az Angol Labdarúgó Szövetség az Európa-bajnoki elődöntő súlyos incidensét, az európai szövetség (UEFA) ugyanis vizsgálatot indított amiatt, hogy az angol-dán elődöntőn szurkolók lézerrel zavarták Kasper Schmeichel kapust.

Kapcsolódó
Schmeichelt lézerfénnyel zavarták az angol szurkolók
De mit tehetett volna a játékvezető ilyen esetben?

A Leicester City dán kapusa egész mérkőzésen céltábla volt, de Harry Kane büntetőjénél a televíziós felvételeken is jól látszott az arcát pásztázó zöld csík.

Az angol szövetség ellen vizsgálat indult a dán himnusz megzavarása és tűzijáték használata miatt is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik