Hírek sport

Folytatják a Dánia-Finnország Eb-meccset

WOLFGANG RATTAY / POOL / AFP
WOLFGANG RATTAY / POOL / AFP

Az első félidő 41. percében szakadt félbe a Dánia-Finnország Európa-bajnoki mérkőzés, miután Christian Eriksen összeesett a pályán, és csak újraélesztés után tudták kórházba szállítani.

Kapcsolódó
Dánia nemcsak Eriksent, hanem a nyitómeccset is elveszítette
A félbeszakadt, majd játékosok kérésére folytatott mérkőzést Finnország nyerte meg.

Miután Eriksent stabil állapotban vitték kórházba, az Európai Labdarúgó Szövetség közel másfél óra után döntött úgy, hogy a mérkőzést 20.30-tól folytatni kell.

A tervek szerint előbb lejátsszák az első félidő utolsó négy percét, majd kis szünet után jöhet a második félidő.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik