Hírek sport

Meccset sem kell kihagynia a kórházba szállított focistának

Kirill Kudryavtsev - Pool/Getty Images
Kirill Kudryavtsev - Pool/Getty Images

Megúszta a komolyabb sérülést az orosz válogatott játékosa, Mário Fernandes.

Kapcsolódó
Gyönyörű góllal maradt életben az oroszok Eb-álma
A finneknek nem sikerült az újabb bravúr. Mindkét csapat 3-3 pontos az utolsó kör előtt.

A jobbhátvéd a finnek ellen 1-0-ra megnyert Európa-bajnoki mérkőzésen sérült meg, amikor egy labdáért ugrott föl, de szörnyen ért talajt. Hordágyon kellett levinni a pályáról, ahonnan aztán mentő szállította kórházba. A vizsgálatok szerencsére azt mutatták ki, hogy nem lett komoly baja, így aztán visszautazhat moszkvába, de orvosi felügyelet alatt marad.

A zárófordulóban az oroszok hétfőn a dánokkal játszanak hétfőn, Koppenhágában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik