Hírek sport

Újra repülővel üzentek a holland kapitánynak a szurkolók

ANP Sport via Getty Images
ANP Sport via Getty Images

A csoportkör első fordulójában a holland szurkolók egy repülőgéppel húzott transzparenssel üzentek Frank de Boer szövetségi kapitánynak, hogy 4-3-3-ban álljon fel a csapat 5-3-2 helyett.

Kapcsolódó
Repülővel üzentek a taktika miatt a holland kapitánynak
Matthijs de Ligt nem játszhat Ukrajna ellen, a kapusban a veterán Maarten Stekelenburg véd majd.

A kapitány nem fogadta meg a tanácsot, de 3-2-re így is megverte Ukrajnát Hollandia. A szurkolókat nem biztos, hogy kielégítették az események és Ausztria 2-0-s legyőzésével, mert újra repülővel üzentek. Ezúttal hosszabb transzparenssel:

Mennyire vagy okos Frank? Malent válaszd!

Ez a megjegyzés arra a Donyell Malenre vonatkozik, aki a PSV-ben 19 gólig jutott, az Eb-n viszont egy percet játszott csak az ukránok ellen és 27-et az osztrákok ellen. A hollandok hétfő este játszanak Észak-Macedóniával a csoportkör zárásaként, de hat pontjuknak köszönhetően már biztosan továbbjutottak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik