Hírek sport

Az északmacedónok nemzeti hőse a hollandok ellen lesz utoljára válogatott

DeFodi Images via Getty Images
DeFodi Images via Getty Images

A hollandok elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzés lesz Goran Pandev utolsó meccse a válogatottban.

A 37 éves futballista vasárnap jelentette be, hogy a hétfői találkozó lesz számára az utolsó a nemzeti csapatban, amelynek szereplési és gólrekordját is ő tartja. A hazájában legendának számító futballista eddig 121-szer szerepelt az északmacedónoknál és 38 gólt szerzett.

Kapcsolódó
A legszerencsésebb válogatott története első Európa-bajnokságára készül
Észak-Macedónia futballtörténete meglehetősen rövid és szomszédai beárnyékolják. A szerencse azonban rámosolygott, amikor több helyi tehetség is külföldön fejlődhetett. Ehhez jött egy helyi hős és a tökéletes csapatkapitány.

Észak-Macedónia története első nagy tornáján szerepel és előbb Ausztriától 3-1-re, majd Ukrajnától 2-1-re kikapott, így már a hollandok elleni meccstől függetlenül kiesett. Pandev az első mérkőzésen betalált.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik