Hírek sport

Nem csak két pontot, egy játékost is elvesztettek ellenünk a franciák

Illyés Tibor / POOL / AFP
Illyés Tibor / POOL / AFP

Véget ért a labdarúgó Európa-bajnokság a magyarok elleni csoportmérkőzésen, szombaton megsérült francia Ousmane Dembélé számára.

A világbajnok támadó az 57. percben állt be csereként a magyarok ellen, és meglehetősen aktív volt, lőtt egy kapufát, valamint rendre megnehezítette a védőink dolgát, de kapott egy rúgást a térdére, és a 87. percben le kellett jönnie.

A L’Équipe napilap hétfői híradása először háromhetes kényszerszünetről tájékoztatott – ebben az esetben még szóba jöhetett volna egy esetleges döntőbeli szereplés –, ám nem sokkal később a francia szövetség közölte, hogy a Barcelona 24 éves játékosa már nem léphet pályára az Eb-n.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik