Hírek sport

Gareth Bale: Egyáltalán nem érdekel, mit gondolnak rólam az emberek

Marcel ter Bals/BSR Agency/Getty Images
Marcel ter Bals/BSR Agency/Getty Images

Azok után, hogy Wales az elődöntőig menetelt 2016-ban, az idei Európa-bajnokságon is bejutott az egyenes kieséses szakaszba, ahol Dánia lesz az ellenfele.

A szombati nyolcaddöntő előtti sajtótájékoztatón a csapat sztárjátékosa, Gareth Bale nyilatkozott a médiának. A Real Madrid támadója azt mondta a meccs előtt, hogy senki sem ismeri őt igazán, de ez neki tökéletesen meg is felel.

„Senki sem tudja a médiában igazán, hgoy ki vagyok, de ezt így is szeretném, ha maradna. Az emberekenke van egy kialakult képe rólam, az alapján, amiket olvasnak, én viszont tisztában vagyok vele, ki vagyok valójában.

Csak egy srác vagyok, aki élvezi a focit és szeret nevetni a barátaival. De ez most nem rólam szól, hanem Walesről és egyáltalán nem érdekel, mit gondolnak rólam az emberek

mondta Bale a meccs előtt.

A nyolcaddöntőket hat órakor nyitja meg szombaton a Wales-Dánia mérkőzés, majd kilenc órától Olaszország játszik Ausztriával.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik