Hírek sport

Nem volt még olyan piros lap az Eb-n, mint vasárnap Rómában

Ryan Pierse/Getty Images
Ryan Pierse/Getty Images

Az olasz labdarúgó-válogatott legyőzte 1-0-ra Walest, ezzel százszázalékos mérleggel végzett az A csoportban az Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó
Az olaszok B csapattal is verték Walest, hibátlanul nyerték meg a csoportot
Az olasz labdarúgó-válogatott úgy győzte le 1-0-ra Walest, hogy Roberto Mancini majdnem a teljes kezdőt lecserélte, hogy pihentesse alapembereit.

A mérkőzéshez hozzá tartozik azonban, hogy Ethan Ampadut az 55. percben kiállította a játékvezető, miután durván megtaposta Bernardeschit.

A walesi hátvéd ezzel rekordot döntött, 20 évesen és 279 naposan ő lett az Eb-történelem legfiatalabb játékosa, akinek egyből a piros lapot mutatták föl.

Ampadunak ez azért is nagyon fájdalmas lehet, mert Wales csoportmásodikként továbbjutott, de a nyolcaddöntőn nem játszhat az eltiltása miatt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik