Hírek sport

Széttaposták a térdét, véget ért a csatár Eb-je

Artem Beszedin számára véget ért az Európa-bajnokság, az ukrán labdarúgó kedden, a Svédország ellen hosszabbítást követően 2-1-re megnyert glasgow-i nyolcaddöntőben szenvedett ijesztő sérülést.

Beszedin a 91. percben lépett pályára, de tíz perccel később már őt is le kellett cserélni. A durván az ukrán játékos térdére talpaló Marcus Danielsont kiállították az esetnél.

Olekszandr Sovkovszkij, az ukrán válogatott másodedzője közösségi oldalán adott tájékoztatást a sérült játékosról. Eszerint Beszjegyin kénytelen volt elhagyni a csapatot, és orvosi vizsgálatokra visszatérni Kijevbe.

A Dinamo Kijev 25 éves csatára mindhárom meccsén csereként lépett pályára az Eb-n, és összesen 36 percet játszott.

Ukrajna az Eb szombat esti negyeddöntőjében Angliával találkozik Rómában.

Kapcsolódó
„Sokat ad, de még többet elvesz” – a futball kegyetlenségéről beszélnek a svédek a kiesés után
Andrij Sevcsenko büszke Ukrajnáról beszélt, míg a meccset eldöntő Dovbik nem tartja magát hősnek. Svéd oldalon egyelőre nagy a szomorúság.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik